Adobe Photoshop -kurssit

Photoshopilla käsittelet ja korjaat kuvia ammattilaisvälinein. Jos teet esitteet ja mainokset InDesignilla, kannattaa kuvat käsitellä ensin painovalmiiksi kuvankäsittelyohjelmassa. Photoshopin korjaustyökaluilla saat epäonnistuneetkin otokset käyttökelpoisiksi ja voit luoda esimerkiksi näyttäviä yhdistelmäkuvia. Photoshopin ensimmäinen versio julkaistiin jo vuonna 1990, mutta ohjelman varhaishistoria juontaa juurensa aina vuoteen 1987 saakka. Kuvankäsittelyn peruslogiikka on pysynyt samana, mutta uusimmissa versioissa on sellaisia hämmästyttäviä ominaisuuksia, joista voitiin 80-luvulla vain uneksia.

Photoshop-koulutus on jaettu Photoshopin perusteisiin sekä syventävään jatkokurssiin.

Photoshop 1: perusteet 25.-26.3.2021 sekä etäkoulutus 6.-7.5.2021

Kaksipäiväinen Photoshop 1: perusteet -kurssi soveltuu hyvin kuvankäsittelyn peruskurssiksi printtimateriaaleja tekeville ja nettisivuja päivittäville. Kurssilla käsitellään kuvankäsittelyn perustoimintojen ja -työkalujen lisäksi kaikki keskeiset kuvankorjauksen menetelmät. Kurssilla opit myös muokkaamaan ja tekemään kuvia sosiaalisen median palveluihin.

Photoshop 2: jatkokurssi etäkoulutus 19.-20.4.2021

Photoshop 2: jatkokurssilla syvennetään kuvankäsittelyn taitoja mm. tasomaskien avulla tehtävien kuvakorjausten avulla. Lisäksi käsitellään erilaiset kuvan syväystekniikat ja luodaan toimintosarjoja kuvien automaattiseen käsittelyyn. Opit myös RAW-muotoisten kuvien käsittelymenetelmät ja muototyökalujen sekä erilaisten kuvatehosteiden luovan käytön. Kurssille voit tuoda myös omia kuviasi ja saada apua ja vinkkejä niiden käsittelyyn.