Creative Cloud ja Document Cloud - Adoben pilvipalvelut

Haluatko saada täyden hyödyn irti monipuolisista pilvipalveluista, jotka sisältyvät Adoben CC-ohjelmistoihin? Tällä kurssilla käsittelemme Creative Cloud ja Document Cloud -pilvipalvelujen käyttöperiaatteet ja niiden tarjoamat lisämaksuttomat palvelut.

Kurssilla tutustumme mm. Adobe Fonts -fonttikirjaston käyttöön, tiedostojen jakamiseen työryhmien kesken (ryhmätyö) ja yhteiskäyttökirjastoihin (CC Libraries). Kurssilla esitellään myös käytetyimpien sovellusten (Photoshop, InDesign ja Illustrator) hyödyllisimmät uudet ominaisuudet ja työkalut. Opit lisäksi hyödyntämään Adoben Document Cloud -pilvipalvelua asiakirjatarkistuksiin, tiedostojen jakamiseen ja digitaalisiin allekirjoituksiin.

Huom! Tämä koulutus on etäyhteydellä toteutettava online-kurssi. Koulutus on tehokasta pienryhmäkoulutusta, jossa on mahdollista myös henkilökohtainen ohjaus. Osallistuja ei tarvitse muita välineitä kuin web-selaimen (mielellään Chrome).

Sisältö: Creative Cloud ja Document Cloud - käyttöperiaatteet, ohjelmistojen päivittäminen, CC Libraries -yhteiskäyttökirjastot, Adobe Fonts -fonttikirjasto, CC-resurssit, Portfolio-palvelu, tiedostojen jakaminen ja yhteiskäyttö pilvipalvelussa, CC-mobiilisovellukset, Document Cloudin palvelut ja käyttö, Photoshop CC uudet ominaisuudet, InDesign CC uudet ominaisuudet, Illustrator CC uudet ominaisuudet.

Tavoite: Oppia hyödyntämään täysimääräisesti Adoben CC-tilauspalvelua.

Suositeltavat perustiedot: Kurssilla ei ole esitietovaatimuksia. Voit siis osallistua kurssille, vaikka et käyttäisikään kaikkia kurssilla esiteltyjä CC-ohjelmia.

Kouluttaja: KTM Antti Ussa.

Kurssimateriaali: Adoben pilvipalvelut -käyttäjän opas.

Kurssiohjelma:

9.00-13.00

  • Mitä ovat Creative Cloud ja Document Cloud pilvipalvelut ja mitä ne käyttäjälle tarjoavat?
  • Creative Cloudin hallinta ja ohjelmien päivittäminen
  • Adobe Fonts ja muut CC-resurssit
  • Creative Cloud Libraries -kirjastot
  • Tiedostojen jakaminen ja yhteiskäyttö
  • Mobiili-sovellusten hyödyntäminen
  • Document Cloud - palvelut ja käyttö
  • Photoshop CC - uudet ominaisuudet
  • InDesign CC - uudet ominaisuudet
  • Illustrator CC - uudet ominaisuudet

Seuraavat Online-kurssit:

28.1.2020 klo 9.00-13.00.

Online-kurssilla koulutus tapahtuu suoraan työpisteellesi Adobe Connect -etäyhteyden avulla. Kurssilla on enintään 5 osallistujaa, joten koulutus on tehokasta pienryhmäkoulutusta, jossa on mahdollista myös henkilökohtainen ohjaus. Osallistuja ei tarvitse opetuksen seuraamiseen muita välineitä kuin web-selaimen (mielellään Chrome).

Hinta: 330 € (+alv 24%) sisältäen Adoben pilvipalvelut -opetusmonisteen.

Ilmoittautumislomake (Ilmoittaudu viimeistään 27.1.2020)

Varmista paikkasi kurssilla ja ilmoittaudu nyt. Kurssilla rajoitettu osallistujamäärä (enintään 5 kurssilaista).Haluatko lisätietoja Creative Cloud -online-kurssista? Kysy suoraan kouluttajalta!
Kerron mielelläni lisää.

Nimi:

Sähköposti:

Viesti: