Web-sivujen tekijöille ja ylläpitäjille!

Vastaatko organisaatiosi web-sivustosta tai sisällön päivittämisestä? Haluatko tehdä yrityksellesi yksilölliset kotisivut tai suunnitteletko materiaalin julkaisemista verkkoon? Tälle sivulle on koottu tietoa Sinulle soveltuvista välineistä ja kursseista. Valitse itsellesi sopivin kurssimix ja kehitä ammattitaitoasi!

Dreamweaver

Dreamweaver tarjoaa monipuolisen ja käyttötarpeisiin mukautuvan ratkaisun verkkosisältöjen tuottamiseen. Dreamweaver-koulutus jakautuu kahteen kurssiin: perusteisiin ja jatkokurssiin, joka keskittyy mobiileihin web-sivuihin.

Dreamweaver 1: HTML5 ja CSS järjestetään 11.-12.6.2018.

Dreamweaver-perusteet kurssi soveltuu hyvin niille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta web-sivujen päivittämisestä tai ylläpidosta. Kurssilla käsitellään keskeiset HTML-sivurakenteet sekä sivujen muotoilu CSS-tyylien avulla. Kurssista on hyötyä myös niille, jotka päivittävät web-sivuja julkaisujärjestelmään (esim. sharepoint, joomla tms.)

***

Dreamweaver 2: mobiilit web-sivut on tarjolla vain etäkoulutuksena ja tilauskoulutuksena.

Dreamweaver 2 -kurssi on suunniteltu niille, jotka vastaavat organisaation web-sivustosta. Kurssilla käsitellään nykyaikaisen ja mobiiliin käyttöön mukautuvan web-sivuston periaatteet keskittyen uusiin HTML5-rakenteisiin ja CSS3-tyylimäärittelyjen uusiin ominaisuuksiin.

Mainosbannerit web-sivuille

Teetkö mainoksia myös web-sivuille? Pelkän kuvan sijasta voit tehdä myös vuorovaikutteisia, vaihtuvia banneri-mainoksia, jotka toimivat myös älypuhelinten ja tablettien näytöillä. Vaihtuvanäyttöisillä bannerimainoksilla voit hyödyntää web-sivujen mainostilan tehokkaammin. Adobe Animate CC:llä teet HTML5-pohjaiset bannerimainokset helposti ja Photoshopillakin onnistuu vaihtuvien ruutuanimaatioiden luominen.

Mainosbannerit web-sivuille -kurssi järjestetään seuraavan kerran 24.4.2018

Kurssilla käytetään Animate CC- ja Photoshop-ohjelmia, mutta se ei edellytä niiden aikaisempaa käyttöä.

Weebly-julkaisualusta ja Google-mainonta

Weeblyn julkaisualustalle on helppo perustaa yrityksen, organisaation tai yhdistyksen web-sivut. Voit rekisteröidä palvelun avulla myös oman domain-osoitteen. Kurssipäivän aikana teemme organisaation web-sivut julkaisua vaille valmiiksi. Omien kotisivujen markkinointiin verkossa voi käyttää monia eri kanavia. Kurssilla käsitellään erityisesti Googlen avulla tapahtuvaa markkinointia ja mainontaa.