Etäkoulutus

Kurssimme ovat nyt tarjolla myös etäkoulutuksina, joissa koulutus tapahtuu haluamanasi aikana suoraan työpisteellesi Skype- tai muun etäyhteyden avulla. Koulutus on henkilökohtaista yksilöopetusta, jossa kouluttajalla on etäyhteyden päässä vain yksi koulutettava. Koulutus voidaan siis räätälöidä omien tarpeidesi mukaiseksi tai se voi noudattaa avointen kurssien sisältöjä. Koulutukseen voidaan liittää myös etäjakso, jonka aikana tehdään oppimistehtäviä.

Etäkoulutus muodostuu kahdesta kolmen tunnin mittaisesta etäopetusjaksosta ja niiden välillä omatoimisesti tehtävistä oppimistehtävistä. Etäopetusjaksot voidaan ajoittaa kahden viikon jaksolle siten, että väliin jää riittävästi aikaa omatoimiseen harjoitteluun.

Koulutus voidaan toteuttaa myös ilman oppimistehtäviä saman päivän aikana. Koulutuksen hintaan sisältyy aina myös monipuolinen itseopiskelumateriaali (opetusmoniste harjoitustehtävineen).

Jos tarvitset etäkoulutuksen useammalle henkilölle tai ryhmälle, ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Välineet

Etäkoulutusta varten et tarvitse mitään muuta kuin web-selaimen (mielellään Chrome). Jos organisaatiossasi on käytössä Lync/Skype for Business, koulutus on helpointa järjestää sen kautta. Etäopetuksen aikana kouluttaja jakaa oman näyttönsä koulutettavalle. Äänen ja videokuvan siirtoa varten tarvitset tietokoneen, jossa on mikrofoni ja/tai web-kamera. Tekniikan toimivuus testataan aina ennen etäopetuksen alkua.

Kurssit

Tällä hetkellä etäkoulutusta on tarjolla näistä aiheista:

Hinta

Etäkoulutuksen hinta on 590 € (+alv 24 %) sisältäen yksilöllisen etäopetuksen 2x3 h ja ohjauksen sekä monipuolisen itseopiskelumateriaalin (opetusmoniste ja harjoitustehtävät).

Tilaa etäkoulutus

Tilaa itsellesi etäkoulutus täyttämällä tämä lomake. Käsiteltyämme tilauksesi, otamme sinuun yhteyttä ja sovimme koulutuksen ajankohdat sekä käytännön järjestelyt.

Kurssi

Osallistujan tiedot

Laskutustiedot

Lisätiedot